Jak si vybrat dodavatele, když jsem začátečník?
Přemýšlím o tom, jak začít s pěstováním exotických rostlin a kaktusů, ale mám trochu obavy z toho, jak si vybrat správného dodavatele. Jsem úplně nováček a nemám představu, co všechno bych měl zvážit. Vím, že existuje spousta různých prodejců a e-shopů, ale jak poznám, který z nich je kvalitní a spolehlivý? Je lepší vybírat podle ceny, nebo se zaměřit na recenze od ostatních pěstitelů? A co třeba záruky na rostliny? Měli by mi nabídnout nějaké informace o péči a kultivaci? Zajímalo by mě i to, jestli je lepší nakupovat rostliny v kamenných obchodech nebo online? Vím, že každý má jiné preference a zkušenosti, ale uvítal bych nějaké rady nebo tipy na co se zaměřit při výběru dodavatele. Jaké otázky bych měl položit, abych si byl jistý, že dostanu zdravou a kvalitní rostlinu? Co když se mi něco nebude líbit nebo pokud bude rostlina nemocná? Jaký je postup v takovém případě? Přemýšlím také o tom, jak důležité je mít dobrý kontakt na dodavatele, pokud budu potřebovat další rady ohledně pěstování. Budu moc vděčný za jakékoli zkušenosti a doporučení od vás ostatních!