Kde se dají koupit sazenice salvinie?
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, kde se dají sehnat sazenice salvinie. Už delší dobu sleduji tuhle krásnou vodní rostlinu a přemýšlím, že bych si ji chtěl pořídit do svého akvária. Jenže jsem narazil na problém, že nevím, kde ji vlastně koupit. Zkoušel jsem místní zahradnictví, ale nikde je neměli. Hledal jsem i na internetu, ale většina stránek nabízela jen semena nebo nějaké drobné rostlinky, které mi přišly dost nezkušené na to, aby přežily v mých podmínkách. Mám rád kvalitní sazenice a ideálně bych chtěl něco zdravého a silného, co se dobře uchytí. Zajímalo by mě, jestli máte nějaké tipy na obchody nebo e-shopy, kde by mohli mít sazenice salvinie skladem? Případně jestli máte osobní zkušenost s nějakým dodavatelem, co by mi mohl doporučit? Rád bych věděl i o cenových relacích a jak by mě to mohlo vyjít. Třeba jste někdo narazil na nějaké akce, nebo víte o speciálních prodejích nějakých rostlinářů? Budu vděčný za jakoukoli radu a tip, protože bych opravdu chtěl salvinie mít v akváriu co nejdříve. Díky moc!