Co se hodí k rafidoforám, aby vypadaly ještě líp?
Ráda bych se zeptala, co byste doporučili, aby rafidofory vypadaly co nejlépe. Mám doma několik kousků a přemýšlím, co bych mohla udělat, abych jim dodala trochu šmrncu. Napadlo mě, jestli by se k nim hodily nějaké dekorativní kamínky nebo třeba jakékoliv další rostliny, které by hezky doplnily jejich vzhled. Možná nějaké sukulenty nebo jiné zelené rostlinky by mohly vytvořit zajímavý kontrast s listy rafidofor. Jakou máte zkušenost s kombinováním rostlin? Co si myslíte o použití různých květináčů nebo podmisek? Mohly by rafidofory vypadat lépe, když je dám do barevných nebo stylových květináčů? Zajímalo by mě také, jestli je dobrý nápad je umístit na vyšší místa nebo na polici, kde dostanou více světla. A co hnojivo? Používáte pro ně něco speciálního, aby vypadaly zdravě a svěže? Všechna vaše doporučení a tipy na úpravu a zdobení rafidofor uvítám. Také by mě zajímalo, jestli je potřeba dávat pozor na něco ohledně jejich umístění či péče, když je chci kombinovat s jinými rostlinami. Děkuji za jakékoli rady!