Kde najdu nejlepší aplikace na identifikaci rostlin v terénu?
Zdravím všechny nadšence do rostlin a zahradničení! Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás ví, kde najdu ty nejlepší aplikace na identifikaci rostlin přímo v terénu. Mám na mysli něco, co mi pomůže rychle zjistit, jaké rostliny potkávám na svých výletech do přírody. Chci se hlavně soustředit na kaktusy a sukulenty, protože to jsou moje oblíbené druhy a rád bych se o nich dozvěděl více. Narazil jsem na pár aplikací, ale nejsem si jistý, které z nich opravdu fungují a které jsou spíše jen takové průměrné. Je lepší vyzkoušet nějaké placené verze, nebo stačí ty zdarma? A co třeba uživatelské hodnocení? Jaké máte zkušenosti s aplikacemi jako PlantSnap, PictureThis nebo PlantNet? Fungují dobře i v přírodě, nebo se spíš hodí jen do zahrady? Rád bych se dozvěděl, co doporučujete vy. Taky by mě zajímalo, jestli jste narazili na nějakou aplikaci, která má skvělé funkce pro rozpoznávání nejen rostlin, ale i jejich péče, jak je zalévat nebo hnojit. Díky moc za všechny tipy! Vážně si chci rozšířit svoje znalosti o exotických rostlinách a pěstování kaktusů.