Jak poznám, že přípravek na pěstování sukulentů není dobrý?
Při hledání ideálního přípravku na pěstování sukulentů jsem narazil na několik různých produktů a teď si nejsem úplně jistý, jak poznat, který je ten pravý a který ne. Mám doma pár sukulentů, které vypadají celkem zdravě, ale nějak mě trápí, jestli jim dávám to nejlepší. Jaké jsou vlastně viditelné znaky toho, že by mohl být přípravek nekvalitní? Je to třeba podle vůně, barvy nebo konzistence? Slyšel jsem, že některé přípravky mohou obsahovat chemikálie, které by mohly rostlinám škodit, ale jak je rozpoznat? Mohou se také objevit nějaké změny na rostlinách samotných, když je používám? Třeba zhnědnutí listů nebo jakékoli jiné podivné projevy? A co se týče doporučení od ostatních pěstitelů – mám věřit recenzím na internetu nebo se spolehnout spíše na svoje vlastní zkušenosti? Zajímalo by mě taky, jestli existují nějaké konkrétní značky, které jsou považovány za nedobré, nebo jestli je to vždycky subjektivní. Prostě bych chtěl vědět, na co si dát pozor a jakým způsobem mohu zajistit, že mé sukulenty dostávají kvalitní péči. Díky moc za tipy!