Kde najít hezké stojany na sukulenty?
Zdravím všechny milovníky sukulentů a kaktusů! Mám doma několik nádherných rostlin, které bych ráda vystavila, ale co si budeme povídat, potřebuju je nějak hezky umístit. Zatím je mám jen na parapetu a to by chtělo trochu proměnit. Napadlo mě, že by bylo fajn mít nějaké hezké stojany nebo regály, kde by mohly být sukulenty pěkně vidět a taky by to dodalo prostoru na útulnosti. Nechci však jen tak nějaké obyčejné plastové stojany, chci něco originálního a vkusného, co by se hodilo do mého interiéru. Tak jsem se rozhodla oslovit vás, milovníky rostlin – máte nějaké tipy, kde se dají sehnat pěkné stojany na sukulenty? Jaký máte zkušenosti s různými obchody nebo online shopy? Ráda bych zkoušela i nějaké české obchody s dekoracemi, ale nevím přesně, kam se obrátit. Třeba i nějaké DIY projekty by byly super inspirace. Co třeba dřevěné stojany nebo kovové konstrukce? Jaký materiál je nejlepší pro vystavení sukulentů? A co nároky na péči o tyto stojany? Pokud máte nějaké fotky nebo linky na stránky, kde jste koupili něco krásného, určitě se podělte! Díky moc za jakékoli rady!