Jak kreativně uspořádat kaktusy v jednom pokoji?
Mám doma spoustu různých kaktusů a nevím, jak je nejlepší naskládat do jedné místnosti. Mám takové různé velikosti, některé jsou malé a jiné zase hodně velké, a tak se mi zdá, že je to trochu chaos. Chtěla bych, aby to vypadalo hezky a zároveň aby měly kaktusy dostatek světla a prostoru, aby mohly dobře růst. Myslíte, že by bylo dobré využít nějaké police nebo regály? Co třeba udělat vícúrovňovou kompozici? Máte tipy na to, jak je umístit tak, aby se to celé zajímavě doplňovalo? Vím, že některé kaktusy mají zajímavé tvary a barvy, takže bych chtěla vytvořit něco, co bude estetické. Také mě zajímá, jestli by bylo dobré používat různé květináče nebo kontejnery – co říkáte na různorodost materiálů jako keramika versus plast? Jaké máte zkušenosti s kombinováním různých druhů kaktusů? Představte si, že byste měli udělat nějakou kaktusovou výstavu v obýváku – jak byste to udělali vy? Chtěla bych taky vědět, zda máte nějaké tipy na údržbu a péči o kaktusy v interiéru, abych se vyhnula chybám. Jak to děláte vy? Děkuji za jakékoli rady!