Jaké sukulenty se hodí k ostatním rostlinám?
Přemýšlím, jaké sukulenty bych měl zvolit do své sbírky, aby se dobře doplňovaly s ostatními rostlinami, co už mám. Mám pár kaktusů a taky nějaké další zelené miláčky, ale rád bych přidal i nějaké zajímavé sukulenty. Zajímalo by mě, jestli existují konkrétní druhy sukulentů, které se hodí k různým rostlinám, nebo jestli na to mám jít spíš podle barvy a tvaru. Vždycky jsem slyšel, že některé rostliny si vzájemně pomáhají nebo se lépe snášejí, tak by mě zajímalo, jak to funguje právě u sukulentů. Taky jestli je pravda, že některé sukulenty potřebují víc světla a jiné zase méně - to by mohlo ovlivnit, jak je do té mé zahrádky umístím. A co třeba vlhkost? Je dobré mít vedle sebe sukulenty a jiné rostliny s různými požadavky na zalévání? Hledal jsem na internetu nějaké rady, ale zatím jsem nenarazil na jasné odpovědi. Měl by někdo tipy na konkrétní kombinace rostlin nebo zkušenosti s tímto tématem? Jaké máte zkušenosti s pěstováním různých druhů sukulentů společně a jak to ovlivnilo jejich růst? Díky za jakékoli informace!