Kde sehnat krásné sukulenty v Brně?
Sníte o tom, že byste si domů přinesli nějaké krásné sukulenty, ale vůbec nevíte, kde začít? Žijete v Brně a máte pocit, že se vám zatím nedaří najít ty pravé kousky? Ráda bych se s vámi podělila o své touhy a možná i zkušenosti. Všude kolem mě vidím lidi, kteří mají nádherné rostliny, a já bych hrozně ráda měla doma ty své. Mám ráda sukulenty pro jejich rozmanitost a jedinečnost, ale jak je sehnat? Zkoušela jsem místní zahradnictví a květinářství, ale buď neměli to, co hledám, nebo ceny byly vyšší než jsem očekávala. Kde se tedy dají najít krásné a zdravé sukulenty v Brně? Někdo mi říkal o různých trzích s rostlinami, které se konají jednou za čas. Měli byste nějaké tipy na konkrétní místa nebo obchody, které by mohly mít široký výběr sukulentů? Jaké jsou vaše zkušenosti? Mohli byste doporučit nějaké specializované obchody, které nabízejí vzácnější druhy? A co třeba online obchody? Je vůbec možné objednat nějaké raritní sukulenty přes internet v Česku? Jaké máte zkušenosti s kupováním rostlin online? Doufám, že mi pomůžete najít tu správnou cestu k mým vysněným rostlinkám! Děkuji předem za rady a tipy!