Můžu pěstovat sukulenty i v bytě bez oken?
Zajímá mě, jestli je vůbec možné pěstovat sukulenty v bytě, kde nemám žádná okna? Mám prostor, který je sice světlý, ale všechna světla jsou umělá a nemám tak možnost přirozeného slunečního záření. Slyšel jsem, že sukulenty potřebují hodně světla, ale co když bych je měl na stolečku pod lampou? Je to dostatečné pro jejich růst? A co se týče zalévání, jak často bych měl zalévat sukulenty v takovém prostředí? Když nemají přístup k přirozenému vzduchu nebo slunci, může to ovlivnit jejich zdraví? Zkoušel už někdo pěstovat sukulenty v podobných podmínkách a jaké měl zkušenosti? Mám strach, že by mohly ztratit barvu nebo dokonce uhynout. Také by mě zajímalo, jestli existují nějaké specifické druhy sukulentů, které by byly odolnější a lépe by se přizpůsobily životu v bytě bez oken. Bude potřeba používat nějaké speciální hnojivo nebo vybrat určité typy substrátu? Rád bych získal názory od lidí, kteří mají zkušenosti s pěstováním sukulentů v podobných podmínkách. Jaké tipy a triky byste doporučili? Děkuju!