Můžu pěstovat sukulenty venku v létě?
Přemýšlím o tom, jestli je možné pěstovat sukulenty venku během letních měsíců. Mám doma několik druhů, které mi dělají radost, ale hrozně by mě zajímalo, jestli je pro ně slunné a teplé počasí vhodné nebo jestli je lepší je mít jen uvnitř. Vím, že sukulenty milují slunce a teplo, ale co když se na ně dostane příliš mnoho sluníčka? Jak by to ovlivnilo jejich růst a zdraví? A co déšť? Mám strach, že by mohly snadno ztratit kořeny nebo se začít hnilobit, pokud by byly vystaveny příliš velkému množství vody. Je třeba je nějak chránit před deštěm nebo je to v pořádku? Také jsem slyšel, že některé druhy mohou být citlivější na změny teploty než jiné. Jak poznám, které z mých sukulentů zvládnou venkovní podmínky a které by měly zůstat uvnitř? Bude pro ně lepší, když je postupně přizpůsobím venkovnímu prostředí, nebo je můžu rovnou dát ven? A co noční teploty? Může jim i chladný večer uškodit? Zkrátka, jaké jsou vaše zkušenosti s pěstováním sukulentů venku v létě? Budu moc vděčný za jakékoli rady nebo tipy.