Jaké bylinky použít na čaj z usušených zásob?
Přemýšlím o tom, jaké bylinky bych mohl využít na čaj z mých usušených zásob. Mám doma různé bylinky, které jsem si sám nasbíral, ale nejsem si úplně jistý, co by se hodilo na přípravu čaje. Zajímalo by mě, jaké bylinky jsou nejlepší pro přípravu chutného a voňavého čaje a zda mají nějaké specifické zdravotní výhody. Mám v plánu experimentovat s různými kombinacemi a chtěl bych se vyhnout těm, které by mi mohly způsobit nějaké problémy nebo které nebudou chutnat. Rád bych také věděl, jak je správně usušit a uchovávat, aby si zachovaly co nejlepší chuť a aroma. Které bylinky se vám osvědčily jako nejlepší pro čaj a jaké máte tipy na jejich použití? Myslíte si, že je lepší míchat více druhů nebo se zaměřit pouze na jednu? Vím, že existuje spousta možností jako máta, heřmánek nebo třeba šalvěj, ale co dalšího můžete doporučit? A jaký je váš oblíbený způsob přípravy takového čaje? Rád si přečtu vaše zkušenosti a rady.