Který sprej je nejlepší proti škůdcům na rostlinách?
V poslední době jsem se potýkal s hromadou škůdců na svých milovaných rostlinách a potřeboval bych poradit, jaký sprej by byl nejlepší na jejich odstranění. Mám doma několik kaktusů a sukulentů, které mi bohužel začínají trpět napadením mšic a dalšími nepříjemnými návštěvníky. Slyšel jsem, že existuje spousta různých přípravků, ale nevím, který z nich by byl skutečně efektivní a zároveň šetrný k mým rostlinám. Zajímalo by mě, jestli máte nějaké osvědčené tipy na konkrétní značky nebo domácí recepty na výrobu vlastního spreje. Taktéž bych se rád dozvěděl, jak často bych měl sprej používat a jestli existují nějaká rizika spojená s jeho aplikací. Vím, že některé chemické přípravky mohou být pro rostliny i pro mě osobně škodlivé, takže bych rád našel něco bezpečného. Jaké máte zkušenosti s přírodními prostředky? Fungují vůbec? Vím, že péče o exotické rostliny může být složitá, ale bez zdravých rostlin to prostě nejde. Budu vděčný za každou radu a doporučení, které by mi pomohly vyřešit tuto situaci.