Které sukulenty jsou nejlepší na sucho?
Jsem vášnivý milovník rostlin, ale mám dost často problém s tím, jak se starat o ty, které potřebují méně vody. Vím, že sukulenty jsou skvělou volbou pro lidi, kteří nemají moc času na pravidelnou zálivku nebo žijí v suchých oblastech. Rád bych se dozvěděl, které druhy sukulentů jsou nejlepší pro suché podmínky a jaké mají specifické požadavky na péči. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké zvláštní tipy pro jejich pěstování, co se týká osvětlení a substrátu. Je také dobré vědět, jestli se některé sukulenty lépe přizpůsobují chybějící vlhkosti než jiné. Třeba bych mohl začít s nějakými odolnějšími druhy, co by mi neprověřily nervy při každém zapomenutí na zalévání. Jaké má každý z těchto odolnějších sukulentů vlastnosti? A co takhle kombinace s jinými rostlinami? Mám doma spoustu slunečných míst a chtěl bych je maximálně využít. Vím, že nejsou všechny sukulenty stejné a některé mohou v suchu trpět, ale zajímalo by mě, které jsou prostě nejlepší volbou na suché místo. Prosím, sdílejte se mnou své zkušenosti a doporučení!